background-1

Over Victoria Garcia Cerebrones

Maak kennis met Victoria

Als society secretary ondersteunt Victoria Garcia Cebrones bestuursleden van (medische) verenigingen in het uitvoeren van hun taken. Dit kan zijn van het bedenken en uitwerken van protocollen, reglementen en nieuwsbrieven, tot alleen het bijhouden van de correspondentie.

Tevens onderhoudt zij de websites van de verenigingen en de ledenadministratie van 2 verenigingen. En draagt zorg voor het verificatieproces van Europese brandwondencentra.

victoria

Werken bij Congress Care

Als medische secretaresse heb ik gewerkt op het brandwondencentrum van Beverwijk en daarna bij de Nederlandse Brandwondenstichting/Euro Skin Bank. In 1998 werd mij gevraagd of ik de ledenadministratie en het secretariaat van de European Burns Association (EBA) wilde doen.

Ik ben bij Congress Care terecht gekomen, omdat de EBA een bedrijf zocht die de vereniging tot een professioneler niveau kon tillen en tevens hun congressen organiseren. Dit betekende wel dat mijn werkplek naar ’s-Hertogenbosch moest verhuizen. En ik heb hier geen moment spijt van gehad! Ik kwam in een klein en zeer hecht team terecht, die mij met open armen hebben ontvangen en mij veel geleerd hebben in het (mee) organiseren van congressen.

Wat doet Victoria nog meer?

Omdat de natuur mij enorm aan het hart gaat, heb ik mij opgegeven bij de Egelopvang om verzwakte of te jonge egels de winter door te helpen door ze in onze (afgesloten) tuin te verzorgen, voordat zij weer losgelaten worden in de natuur.

Mijn Spaanse roots heb ik herontdekt door Flamenco te gaan dansen. Olé!
Naast deze sport, tennis ik ook met een groep vriendinnen, die steevast afgesloten wordt met een borrel.

Verder haak ik met veel plezier voor familie, vrienden en collega’s, lees ik graag en maak graag tapas voor vrienden.

Congresorganisatie is onze passie. Onze teamleden staan voor u klaar!

image-custom