Congresscare-11

Ledenadministratie

Uw congres, onze zorg

Belast u uw eigen mensen met administratieve rompslomp en extra telefoonverkeer of krijgt het normale werk de prioriteit? Dat is de keuze. Maar wat ons betreft kunt u op ons secretariaat terugvallen voor alle administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Buiten de financiële administratie kunnen wij de gehele ledenadministratie met alles daaromheen verzorgen.

Congresscare-13

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij Congress Care werken we in een hecht team en hanteren we korte lijnen. Binnen de organisatie is iedereen op de hoogte van de congressen die op de planning staan. Dit betekent dat u naast uw vaste contactpersoon altijd kan rekenen op adequate ondersteuning, maar ook dat de deelnemers van uw congres altijd goed te woord worden gestaan. 

We gaan voor volledige ontzorging bij congresorganisatie en bieden u dan ook volledige dienstverlening wanneer het aankomt op administratieve werkzaamheden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan: ledencontact, beheer ledenbestand, facturatie, incasso, correspondentie, uitnodigingen en e-mailservice. Vaak is ledenadministratie onderdeel van een compleet pakket van diensten die we uitvoeren voor een opdrachtgever.

plenaire vierkant

In de praktijk

Om u een beeld te geven wat deze dienstverlening van Congress Care voor u kan betekenen, laten we u zien wat wij terugkerend verzorgen voor de European Burns Association (EBA).
Sinds 2011 functioneert Congress Care als de huis-PCO van de European Burns Association. Wij zijn verantwoordelijk voor de logistieke organisatie van al hun congressen en webinars:

  • Het European Burns Association Congress wordt tweejaarlijks georganiseerd in heel Europa. Een vierdaagse conferentie voor ongeveer 800 deelnemers.
  • De European Burns Association Course wordt tweejaarlijks georganiseerd in heel Europa. Een interactieve cursus voor een kleine groep deelnemers gericht op een specifiek onderwerp.
  • Drie online webinars per jaar voor ongeveer 150 deelnemers, afhankelijk van het onderwerp.

Verder werkt een van onze collega's als secretariaat, behandelt de ledenadministratie, faciliteert vergaderingen van het EBA-bestuur, zorgt voor de certificering van EBA Burns Centres en werkt www.euroburn.org bij.

Zulke nauwe samenwerking resulteert vaak in korte lijnen en langdurige samenwerking, wat betekent dat u het beste uit de congressen kunt halen die we organiseren voor de European Burns Association. We kennen de leden en weten hoe we ze kunnen bereiken om zich in te schrijven voor de congressen of online webinars.

EBA

 

Focus op de inhoud en de rest aan ons overlaten? Met onze ervaring en expertise organiseren wij uw congres van begin tot eind.

background-1