hero-header-2

Onze diensten

Wij zijn uw specialist

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner met uitgebreide kennis van de wereld van congressen in de gezondheidszorg? Dan is Congress Care de juiste keuze voor u. Met onze jarenlange ervaring in het succesvol organiseren van zowel fysieke als online congressen in de gezondheidszorg, begrijpen wij precies wat er nodig is om uw congres tot een succes te maken. U kunt de logistieke organisatie met alle vertrouwen aan ons uit handen geven. Wij zijn gecertificeerd als Nederlands Erkend Congresbedrijf en internationaal zijn we geaccrediteerd door IAPCO.

Diensten Congress Care.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Of u nu overweegt om uw gehele congres van A tot Z te laten organiseren of slechts behoefte heeft aan specifieke ondersteuning, zoals sponsorwerving of logistieke assistentie, bij Congress Care bent u aan het juiste adres. Meer informatie over onze diensten ontdekt u op de volgende pagina’s:
icon-8-1

Congresorganisatie

Laat ons uw volledige congres organiseren, waarbij we elk detail verzorgen, van planning tot uitvoering.

Meer informatie
icon-11

Ledenadministratie

Wij nemen de administratieve last van het beheer van leden op ons, zodat u zich kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw vereniging.

Meer informatie
icon-9

Sponsorwerving &
expositiemanagement

Onze expertise helpt u bij het aantrekken van sponsors en het beheren van exposanten.

Meer informatie
icon-10

Webinars &
hybride congressen

Ontdek hoe wij u volledig kunnen ondersteunen bij het organiseren van effectieve webinars en succesvolle hybride congressen.

Meer informatie

Neem de eerste stap naar een succesvol congres en ontdek hoe Congress Care u van dienst kan zijn.

Congresscare-10