Congresscare-3

Onze geschiedenis

Congress Care is in 1997 opgericht door Rob Zikkenheimer en Jacqueline van der Meer. Vanaf het moment van oprichting faciliteert, ondersteunt en organiseert Congress Care congressen in de gezondheidszorg. Het streven is het tot in de perfectie organiseren van kwalitatieve en hoogstaande congressen in de gezondheidszorg.

Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevende Professionele Congres Organisator (PCO) met een hecht team van enthousiaste, deskundige, initiatiefrijke en resultaatgedreven mensen. Samen verwelkomen we jaarlijks meer dan 20.000 deelnemers op de door ons met succes georganiseerde medische congressen.

Congress Care.

In januari 2021 wordt Congress Care overgenomen door Pepijn Klerkx en Roderick Mulder, die vanaf dan ook de directie van de organisatie vormen. Rob Zikkenheimer en Jacqueline van der Meer bleven tot midden 2022 nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf, maar hebben inmiddels hun taken overgedragen aan de nieuwe mede-eigenaren. In april 2022 is het managementteam verder uitgebreid met Debbie Schuurmans.

Het huidige managementteam heeft het streven om nieuwe en bestaande klanten nóg beter te bedienen. Dit doen ze onder andere door opdrachtgevers ook te faciliteren bij webinars of hybride congressen. De huidige trends laten namelijk zien, dat congressen niet simpelweg meer bestaan uit live bijeenkomsten op één locatie, maar ook hybride of volledig online kunnen zijn. Dit vergt kennis en kunde van een PCO. Congress Care heeft de afgelopen jaren laten zien deze kennis ook zeker in huis te hebben door de organisatie van meerdere succesvolle hybride congressen en webinars.

Congresscare-19-1

Wilt u meer weten over ons als organisatie of samen met ons een congres organiseren?

Congresscare-27