Congresscare-16

Certificeringen & samenwerkingen

Kwaliteit staat bij Congress Care voorop en om te laten zien dat ons werk van hoog niveau is, werken wij samen met verschillende beroepsorganisaties en hebben we meerdere certificeringen behaald.

Daarnaast zijn al onze projectmanagers zeer ervaren en scholen zij zich regelmatig bij, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en laatste veranderingen in wet- en regelgeving. 

Studio 2022 (24)

Wij zijn internationaal lid van en geaccrediteerd door IAPCO (International Association of Professional Congress Organisers). Dankzij dit exclusieve lidmaatschap is Congress Care internationaal gecertificeerd als Erkend Congresbedrijf en biedt het de hoogste kwaliteit in dienstverlening. Daarnaast zijn we ook gecertificeerd als Nederlands Erkend Congresbedrijf. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de organisatie van uw congres bij Congress Care in goede handen is.

Verder heeft Congress Care een samenwerking met The Hague & Partners, Utrecht Convention Bureau, Rotterdam Partners en Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen. Ook zijn we lid van het Center voor Live Communicatie (CLC-Vecta) en beschikken we over het prefered partnerschap van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC).

AWS@NBC-23may2017-161-1000x667

Bent u van plan om een congres te organiseren en wilt u dit samen met een betrouwbare partner doen? Plan dan samen met ons uw congres.

Congresscare-19-1