background-1

Over Verena Aerts

Maak kennis met Verena

Als projectmedewerker binnen Congress Care ondersteunt Verena de Project Manager binnen verschillende facetten. Dit is uiteenlopend tot het bouwen van een registratiemodule, website, app, brainstorm, oplossen- en communiceren met de deelnemers tot het ondersteunen van een congres op locatie.

Naast ondersteuning staat zij altijd open om ideeën te delen over een marketingstrategie en het toevoegen van een stukje creativiteit aan een meeting.

Verena

Werken bij Congress Care

Tijdens het afronden van mijn Leisure & Events Management opleiding in Breda begon de zoektocht naar een eerste baan in de dynamische branche. Ik solliciteerde bij Congress Care en vrij snel mocht ik hier aan de slag. Vrijwel direct voelde ik mij thuis in dit familiale team, waar veel aandacht is voor elkaar en voor ontwikkeling van het bedrijf. Tijdens mijn studie ontdekte ik mijn passie voor change management en procesverbetering, wat naadloos aansluit bij de cultuur en waarden van Congress Care. Ik ben daarom ook dankbaar voor de kans om mijn vaardigheden in te zetten voor procesverbetering binnen het bedrijf, samen met de rest van het team.

Vanuit persoonlijke ervaringen heb ik gezien hoe ontzettend belangrijk het is dat er onderzoek en ontwikkeling wordt uitgevoerd en gesteund in de gezondheidszorg. Ik voel me bevoorrecht om deel uit te maken van een team dat congressen organiseert binnen dit vakgebied. Bij Congress Care kan ik mijn vaardigheden voor evenementenorganisatie combineren met mijn wens om een - al dan niet indirecte - bijdrage te leveren aan onderzoek en ontwikkelingen die erg hard nodig zijn.

Wat doet Verena nog meer?

In mijn vrije tijd geniet ik het liefste van de buitenlucht en luister ik naar muziek. Ook bezoek ik graag attractie- en themaparken, waar ik zelfs een specialisatie in heb gevolgd tijdens mijn studie, inclusief storytelling, waar nog een passie van mij ligt.

Congresorganisatie is onze passie. Onze teamleden staan voor u klaar!

image-custom