background-1

Over Roderick Mulder

Maak kennis met Roderick

Roderick is binnen Congress Care verantwoordelijk voor de financiën en interne organisatie. Financiën in de breedste zin des woords. Zowel richting de afhandeling van onze opdrachtgevers als de interne financiële administratie en diverse analyses. Binnen de interne organisatie houdt hij zich met name bezig met personeelszaken en bedrijfsprocessen. Idealiter richt hij de processen zo in, dat de collega’s efficiënter en met werkgeluk hun werk kunnen uitvoeren.

roderick

Werken bij Congress Care

Na mijn studie Bedrijfseconomie allereerst begonnen binnen de consultancy. Vervolgens in vaste dienst gegaan als (financieel) controller bij een tweetal firma’s. Vervolgens in aanraking gekomen met Congress Care via Pepijn Klerkx. De veelzijdigheid is hetgeen ik het leukst vind. Soms bezig met kleine problemen in het systeem, dan een 1-op-1 gesprek met een van de collega’s en vervolgens diverse financiële analyses uitvoeren. Het is dynamisch, omvangrijk en bovenal uitdagend. De veranderende markt vraagt aanpassingsvermogen op allerlei vlakken. Met het team laten we zien dat we weerbaar zijn, en daar zijn we hartstikke trots op!

Wat doet Roderick nog meer?

In mijn vrije tijd zit ik niet graag stil. Letterlijk niet. Ik sport ongeveer 5-6 dagen per week. Het probleem is dat ik eigenlijk bijna alles leuk vind. Op dit moment ga ik graag een rondje hardlopen, fietsen of zwemmen. Daarnaast voetbal en tennis ik ook nog. Bewegen werkt ontspannend voor mij, met name mentaal ?! Los dat ik sporten leuk vind, vind ik het belangrijk om tijd met vrienden en familie door te brengen. En als het dan even kan onder het genot van een borrel.

Uw congres is onze zorg. Onze teamleden staan voor u klaar!

image-custom