background-1

Over Pepijn Klerkx

Maak kennis met Pepijn

Sinds januari 2021 is Pepijn één van de vier directeur-eigenaren van Congress Care. Nadat hij in 2009 gestart is als project assistent, is hij steeds meer en nieuwe werkzaamheden gaan uitoefenen. Toen de kans zich voordeed om één van de mede-eigenaren te worden, heeft hij de kans gegrepen en is de uitdaging aangegaan.

Alhoewel één en ander – zo tijdens Covid pandemie – natuurlijk een stukje minder vanzelfsprekend is, dan voorheen, is het er niet minder leuk om. Binnen de directie is Pepijn o.a. verantwoordelijk voor het klant- en relatiebeheer, een stuk sponsorwerving en houdt hij zich gedurende het jaar bezig met diverse projecten.

pepijn

Werken bij Congress Care

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Leeuwarden. Tijdens mijn laatste fase, heb ik mij een half jaar gespecialiseerd door de modules Professional Conference & Event Management te volgen. Daar is mijn enthousiasme voor het organiseren van projecten versterk. Het is lastig voor te stellen, maar de banen lagen toen niet voor het oprapen, zeker die niet! Uiteindelijk is het gelukt om bij Congress Care te starten. Een keuze waar ik – logischerwijs – tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad.

Het leuke van werken bij Congress Care, vind ik de mogelijkheid die het type (omvang) bedrijf je biedt, om de projecten écht van A tot Z te begeleiden en uit te voeren. Dit merk ik binnen alle lagen van de organisatie. Destijds als project assistent en ook nu nog als directeur. We bouwen hier lange termijn relaties met onze opdrachtgevers op. Iets wat zich doorgaans vertaald in prettige samenwerkingen, waarbij men aan een half woord genoeg heeft.

Wat doet Pepijn nog meer?

De valkuil van een eigen bedrijf hebben, is roofbouw plegen op je privé leven. In beperkte mate moet ik hiervoor waken. Ik ben trotse vader van zoons Sepp en Sam en dochter Bo. In deze drie gaat natuurlijk veel tijd zitten. Waardevolle tijd, waarvan we nu maximaal proberen te genieten. Daarnaast ben ik fervent liefhebber van speciaal biertjes en ga ik die graag proeven met vrienden.

Graag tot ziens voor een kop koffie!

Uw congres is onze zorg. Onze teamleden staan voor u klaar!

image-custom