background-1

Over Jeannette Slenders

Maak kennis met Jeanette

Als project assistent is Jeannette verantwoordelijk voor de administratieve en praktische ondersteuning van congressen en evenementen. Zij houdt zich bezig met diverse werkzaamheden rondom (o.a.) registratie en abstract inzendingen, promotionele activiteiten en zowel de praktische voorbereiding vooraf als de administratieve afhandeling na afloop van congressen (accreditatie, aanwezigheidscertificaten etc.). Op de dagen dat het congres plaats vindt is zij op locatie aanwezig om de deelnemers- en sprekersontvangst te coördineren, zij is dan het 1e aanspreekpunt bij vragen, bereikbaar via de registratiebalie.

jeanette

Werken bij Congress Care

Na de opleiding Facility Management heb ik diverse functies vervuld in het facilitaire werkveld. Sinds 2015 werk ik bij Congress Care. Dit is voor mij de perfecte combinatie van projectmatig werken, voor verschillende doelgroepen (nationaal en internationaal) en in afwisselende locaties. Een goede voorbereiding is essentieel voor een succesvol evenement, ik vind het dan ook belangrijk om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Het geeft elke keer weer veel voldoening als alle aanwezigen na afloop enthousiast weer naar huis gaan. We werken in een klein en hecht team, waardoor iedereen goed op de hoogte is van wat er speelt, we doen het allemaal echt samen!

Wat doet Jeanette nog meer?

Naast mijn werk ben ik bestuurslid bij een patiëntenvereniging en als vrijwilliger betrokken bij een stichting die kansarme kinderen ondersteunt in Venezuela. In de tijd die daarna nog over blijft ben ik lokaal actief bij de buurtpreventie, wandel en fiets ik geregeld, lees ik graag een goed boek en hou ik van gezelligheid met familie en vrienden.

Uw congres is onze zorg. Onze teamleden staan voor u klaar!

image-custom