background-1

Over Ellis Verpoort

Maak kennis met Ellis

Als project manager zorgt Ellis ervoor dat opdrachtgevers geen omkijken hebben naar de logistieke organisatie van hun congres. Als vaste contactpersoon  zorgt zij voor passende oplossingen voor logistieke vraagstukken. De opdrachtgever kan hierdoor focussen op de inhoud. Op de dagen dat het congres plaats vindt is Ellis op locatie aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Naast projectmanagement houdt zij zich bezig met marketing gerelateerde projecten; op congresniveau maar ook Congress Care breed.

ellis

Werken bij Congress Care

Na mijn studie Hotelmanagement in Maastricht ben ik via wat omwegen bij Congress Care terecht gekomen. Al heel wat jaren geleden! We werken in een klein team wat de lijntjes kort houdt. Doordat we regelmatig meerdere dagen op locatie met elkaar aan het werk zijn, is er door de jaren heen een hecht team ontstaan.

Elke projectmanager heeft vast projecten onder zijn hoede waardoor je een lange termijn samenwerking hebt met je opdrachtgevers. Elke keer weer een uitdaging om een jaarlijks congres net iets beter neer te zetten dan het jaar ervoor. Sinds kort heb ik mijn takenpakket uitgebreid met marketing. Ik kijk er naar uit om onze congressen nog beter in de markt te zetten en nog meer mensen te laten zien hoe leuk het kan zijn om met Congress Care samen te werken!

Wat doet Ellis nog meer?

Naast dat ik veel energie krijg van mijn werk, krijg ik dit ook van:

  • Leuke dingen doen met mijn gezin
  • Een paar keer in de week sporten
  • Lekker koken
  • Een goed boek lezen
  • Borrelen met vrienden en familie
  • Een feestje op zijn tijd


Ook in mijn vrije tijd wordt er regelmatig een beroep op mij gedaan om activiteiten te organiseren; o.a. voor de carnavalsvereniging en op de basisschool van onze kinderen. 

Congresorganisatie is onze passie. Onze teamleden staan voor u klaar!

image-custom