background-1

Over Britt Verhagen

Maak kennis met Britt

Britt Verhagen is sinds 11 april 2022 werkzaam als Project Assistent en ondersteunt de Project Managers bij de organisatie van onze congressen.

britt

Werken bij Congress Care

Toen ik een studiekeuze moest maken zijn er veel opleidingen voorbij gekomen, een opleiding in de richting van evenementen en organisatie stond echter niet op het lijstje. Toch besloot ik uiteindelijk een studie Evenementenorganisatie in Den Bosch te doen; dat was een vereiste tussenstap naar een andere opleiding. Die andere opleiding? Die ben ik nooit gaan doen! Ik kwam er al vrij snel achter dat ik verder wilde in de evenementenbranche.

Het leukste aan het vak vind ik de mix tussen de kantoorwerkzaamheden en de dagen dat je fysiek op locatie bent. Bovendien geeft de hectiek rondom het organiseren van een meeting mij energie. Mijn eerste werkervaring heb ik opgedaan bij een lichtkunstfestival dat een keer per jaar plaatsvindt, maar ik vind organiseren te leuk om het bij één evenement per jaar te laten. Dat was voor mij de reden om aan de slag te gaan bij Congress Care, waar ik naar hartenlust bij meerdere congressen en symposia kan assisteren.

Wat doet Britt nog meer?

Mijn brede interesse in eerdere studies, zegt ook iets over mijn hobby’s. In mijn vrije tijd zijn er namelijk veel verschillende dingen die ik graag doe! Met mooi weer geniet ik graag buiten van het zonnetje! En dan het liefst in de tuin met een goed boek of op het terras met vrienden. Ik ben ook vaak in de kringloop te vinden, want ik ben gek op tweedehands vondsten. Daarnaast doe ik nog een cursus Frans, gewoon omdat ik dat leuk vind.  Sinds kort ben ik steeds vaker in de keuken te vinden om zoetigheid te bakken. Meestal maak ik dan te veel.. Gelukkig heb ik nu genoeg collega’s bij Congress Care die kunnen helpen met proeven!

Congresorganisatie is onze passie. Onze teamleden staan voor u klaar!

image-custom