Privacyverklaring

congresscare.com is een website van Congress Care BV

Verwerkte persoonsgegevens

Congress Care kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Congress Care, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Congress Care verstrekt. Congress Care kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • IP-adres
  • Bij invullen van het contactformulier:
  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Waarom Congress Care gegevens nodig heeft

Congress Care gebruikt je gegevens van het contactformulier om je bericht te kunnen beantwoorden. Congress Care bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor deze zijn verzameld of worden gebruikt.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website congresscare.com worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op onze website. Congress Care gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Congress Care kan gebruik maken van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief Adwords-advertenties van Congress Care bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Congress Care te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Congress Care heeft hier geen invloed op. Congress Care heeft Google geen toestemming gegeven om via Congress Care verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies om het online gebruiksgemak te vergroten en om na te gaan hoe bezoekers de website gebruiken. Zo kunnen wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten verbeteren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@congresscare.com. Om zeker te zijn van de identiteit van de aanvrager, verzoeken we u een kopie van uw paspoort mee te sturen. Maak op deze kopie uw foto zwart, en het machine leesbare gedeelte onderaan, het paspoortnummer en uw BSN onleesbaar. Congress Care zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Klacht indienen

Indien je er met Congress Care niet uitkomt kun je hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl vind je daarvoor de benodigde informatie.

Beveiliging

Congress Care neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Congress Care maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Congress Care verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Congress Care op via info@congresscare.com.

Contactinformatie Congress Care

Vestigingsadres
Europalaan 16
5232 BX ’s-Hertogenbosch

Postadres
Postbus 440
5201 AK ’s-Hertogenbosch

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 16085822
Telefoon: +31736901415
E-mail: info@congresscare.com

© Copyright 2018 - Congress Care - Website door Newstaed