Congress Care partner Utrecht Convention Bureau

Laatste update: 23 mei 2023
Congress Care partner van Utrecht Marketing

Congress Care is partner geworden van Utrecht Convention Bureau! Utrecht Convention Bureau is onderdeel van Utrecht Marketing. Zij richten zich op de zakelijk-toeristische MICE markt. Deze one-stop-shop voor organisatoren van (inter)nationale congressen, vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten geeft professioneel en kosteloos advies over de mogelijkheden die de stad en regio Utrecht bieden op het gebied van zakelijke evenementen.

Organiseer je meeting in Utrecht

Wanneer je voornemens bent een meeting te organiseren in deze regio kun je bij Utrecht Convention Bureau terecht voor advies over locaties, organiseren van een BID boek, advies over een sociaal programma etc. Op de website van het Convention Bureau is veel info te vinden die je helpt bij de organisatie van je meeting. Kom je er niet uit? Dan kan het bureau adviseren contact opnemen met een van hun partners ter ondersteuning. Vanaf nu kan dat dus ook Congress Care zijn!

Partner

Nu Congress Care partner is, kunnen zij een beroep op ons doen wanneer nodig. Andersom kunnen wij als congresorganisatie het bureau inschakelen om research te doen in deze regio. Wij geven de kaders aan en zij voorzien ons van suggesties.

Regelmatig al zijn we in de Regio Utrecht te vinden. Zo zijn we dit jaar onder andere te gast bij de Jaarbeurs, het Muntgebouw en Cursus- en vergadercentrum Domstad en zijn veel  van onze sprekers en deelnemers werkzaam in UMC Utrecht.

Plannen om een meeting te organiseren in dit deel van Nederland? Neem dan gerust contact op om eens van gedachten te wisselen!