Mabel Sutherland

Als project assistent werkt Mabel altijd samen met een projectmanager aan een congres. De project assistent assisteert de project manager en samen zorgen ze ervoor dat het project helemaal soepel verloopt van a tot z. In de voorbereiding is zij onder andere bezig met het bouwen van een registratie module, abstract module, website, app en de communicatie met de deelnemers. Ook gaat ze tijdens het congres mee naar de locatie. Hier i s het resultaat zichtbaar van het werk wat  verricht  is in het voortraject. Op locatie is Mabel voornamelijk te vinden achter de registratiebalie.

Werken bij Congress Care
In 2017 heb ik de studie hotel en eventmanagement afgerond. Al snel kwam ik terecht bij Congress Care. Het organiseren van congressen met een klein hecht team past precies bij mij.

Wat mij erg aanspreekt aan het werken bij Congress Care is dat je werkt aan verschillende projecten met verschillende teams. Dit maakt het werk als project assistent enorm divers. Het hoogtepunt van mijn werk is toch elke keer weer het meegaan naar de congres locatie. Hier kun je dan echt zien waar je aan hebt gewerkt. Tevens is dit natuurlijk ook harstikke gezellig en krijg je een hechte band met het team.

Wat doet Mabel nog meer?
Naast dat ik mijn werk heel erg leuk vind, vind ik het ook heel leuk om in mijn vrij tijd:

  • Af te spreken met mijn vrienden en familie
  • Een paar keer in de week hardlopen
  • Recepten koken uit één van mijn kookboeken
  • Uit eten gaan of op het terras zitten
  • Reizen is ook één van mijn hobby’s. Het liefst zou ik elke zomer een verre reis maken
  • Shoppen kan natuurlijk ook niet ontbreken

Ook ben ik in mijn vrije tijd regelmatig in Friesland te vinden. Hier kom ik oorspronkelijk vandaan en hier woont mijn familie. Hier kan ik dan ook helemaal tot rust komen en genieten van de natuur.

 Bekijk ook eens het LinkedIn profiel van Mabel!

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone