background-1

Over Mabel Sutherland

Maak kennis met Mabel

Als projectmanager zorgt Mabel ervoor dat opdrachtgevers geen omkijken hebben naar de logistieke organisatie van hun congres. Als vaste contactpersoon zorgt zij voor passende oplossingen voor logistieke vraagstukken. De opdrachtgever kan hierdoor focussen op de inhoud. Op de dagen voor het congres plaats vindt, is Mabel op locatie aanwezig om alles in goede banen te leiden.

mabel

Werken bij Congress Care

In 2017 heb ik de studie hotel en eventmanagement afgerond. Al snel daarna kwam ik terecht bij Congress Care. Het organiseren van congressen met een klein hecht team past precies bij mij. Mabel is begonnen als project assistent en is na ruim twee jaar doorgegroeid naar de functie projectmanager.

Wat mij erg aanspreekt aan het werken bij Congress Care is dat je werkt aan verschillende projecten met verschillende teams. Dit maakt het werk als projectmanager enorm divers. Het hoogtepunt van mijn werk is toch elke keer weer het meegaan naar de congres locatie. Hier kun je dan echt zien waar je aan hebt gewerkt. Tevens is dit natuurlijk ook hartstikke gezellig en krijg je een hechte band met het team.

Wat doet Mabel nog meer?

Naast dat ik mijn werk heel erg leuk vind, vind ik het ook heel leuk om in mijn vrije tijd met vrienden af te spreken en uit eten te gaan. Ook ben ik in mijn vrije tijd regelmatig in Friesland te vinden. Hier kom ik oorspronkelijk vandaan en hier woont mijn familie. Hier kan ik dan ook helemaal tot rust komen en genieten van de natuur.

Uw congres is onze zorg. Onze teamleden staan voor u klaar!

image-custom