background-1

Over Loes Staal

Maak kennis met Loes

Om ervoor te zorgen dat alles tot in de details geregeld is, ondersteunt Loes verschillende projectmanagers in de organisatie en uitvoer van congressen. Van eenzijdig werken is dan ook geen sprake als assistente! Of het nu gaat om een registratie, een mailing of accreditatie, je kunt voor bijna alles bij hen terecht. Tevens kom je Loes tegen op live congressen, waar zij klaarstaat om te helpen!

loes

Werken bij Congress Care

Tijdens de eindfase van mijn studie Leisure & Events Management te Breda kwam ik een vacature tegen die ik niet kon negeren. Een zeer afwisselende functie in de organisatie van zakelijke congressen die zich allemaal afspelen in de gezondheidssector. Het voelde als een match! Sinds juli 2021 ben ik dan ook onderdeel geworden van dit professionele, gepassioneerde team.

Congress Care ontfermt zich over verschillende congressen. Daardoor werk ik in diverse projectteams, waardoor je je collega’s goed leert kennen. Daardoor leer ik ook diverse manieren van werkzaamheden uitvoeren, die ik vervolgens bij alle werkzaamheden het meest efficiënt kan toepassen!

Wat doet Loes nog meer?

In mijn vrije tijd probeer ik een balans te creëren tussen uitdaging en ontspanning. Enkele voorbeelden hiervan zijn als volgt:

  • Agility training volgen met mijn hond
  • Attractie- en themaparken bezoeken
  • Meedoen aan obstacle runs
  • Borrelen of feesten met familie en/of vrienden

Onze teamleden staan voor u klaar. Wij zijn uw organisatiepartner voor, tijdens én na uw congres.

image-custom