background-1

Over Linda van Zantvoort

Maak kennis met Linda

In 2013 ben ik bij een (medisch) congresbureau aan de slag gegaan als projectcoördinator, ik heb in  deze periode ook mijn opleiding projectmanagement afgerond. In 2020 heb ik de switch gemaakt naar het ziekenhuis, ook daar heb ik een aantal projecten opgepakt.

Het werken bij een (congres) organisatiebureau begon toch weer te kriebelen en kreeg ik de kans om bij Congress Care als projectmedewerker te starten.

 

linda-van-zantvoort

Werken bij Congress Care

Wat mij zoveel energie brengt in dit werk is dat heel gevarieerd is, zo ben je op kantoor aan het werk en dan weer op locatie. Wanneer iedereen tevreden naar huis gaat na een congres geeft dat elke weer een gevoel van voldoening.

Bij Congress Care werk je aan veel verschillende projecten met bij ieder project een ander team. Zo heb je ook goed contact met heel het team en vormt het een hechte club.

Wat doet Linda nog meer?

Ik vind het heel fijn om bij mijn gezin te zijn; uit eten te gaan of lekker kletsen met mijn vriendinnen. Ik sport 2 keer in de week en ik vind het heerlijk om mij af en toe terug te trekken met een goed boek.

Ook kan ik echt genieten van stedentripjes en vakanties.

Congresorganisatie is onze passie. Onze teamleden staan voor u klaar!

image-custom