background-1

Over Lieke van der Zanden

Maak kennis met Lieke

Als project manager zorgt Lieke ervoor dat opdrachtgevers geen omkijken hebben naar de logistieke organisatie van hun congres. Als vaste contactpersoon  zorgt zij voor passende oplossingen voor logistieke vraagstukken. De opdrachtgever kan hierdoor focussen op de inhoud. Op de dagen dat het congres plaats  vindt, is Lieke op locatie aanwezig om alles in goede banen te leiden.

lieke

Werken bij Congress Care

Voordat ik aan de slag ging bij Congress Care ben ik werkzaam geweest bij Kapellerput, een bijzondere locatie met diverse mogelijkheden met betrekking tot o.a. congressen. Ook de opleiding Leisure Management aan de NHTV in Breda is al jaren geleden afgerond en nog steeds een mooie basis voor de functie van Projectmanager.

Het opbouwen van een congres van begin tot eind en alle organisatorische werkzaamheden die daarbij komen kijken vind ik ontzettend leuk.
Congress Care is een hele mooie organisatie vanwege de professionaliteit en de bevlogenheid van de medewerkers. Al heeft het nog vele kanten meer die mij aanspreken.

Wat doet Lieke nog meer?

Organiseren heeft altijd in mijn bloed gezeten. Van jongs af aan heb ik vaak deelgenomen aan activiteiten waarbij grote festivals e.d. georganiseerd werden.

Privé zoek ik ook graag een uitdaging op, waarbij enige maatschappelijke impact zorgt voor een extra drive.
Zo heb ik 2 jaar aan de Alpe d’HuZes meegedaan, pracht van een event. Maar ook de toneelclub in Moergestel, waarbij we optreden voor kinderen, is een hobby van me. Ik tennis, heb een Berner Sennen hond en reis graag. Mijn mooiste reis tot nu toe is voor mij Nieuw-Zeeland waar je prachtige hikes hebt. Het is er ronduit schitterend.

Avontuur is overal, nu dan ook een nieuw avontuur bij Congress Care, waarbij ik lange samenwerkingen hoop op te bouwen.

Onze teamleden staan voor u klaar. Wij zijn uw organisatiepartner voor, tijdens én na uw congres.

image-custom