background-1

Over Lesley van Lierop

Maak kennis met Lesley

Als projectmanager zorgt Lesley ervoor dat opdrachtgevers geen omkijken hebben naar de logistieke organisatie van hun congres. Als vaste contactpersoon zorgt zij voor passende oplossingen voor logistieke vraagstukken. De opdrachtgever kan hierdoor focussen op de inhoud. Op de dagen voor het congres plaats vindt, is Lesley op locatie aanwezig om alles in goede banen te leiden.

lesley

Werken bij Congress Care

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als projectmedewerker was het voor mij tijd om de stap te maken naar projectmanager. Toen ik hiervoor de vacature zag bij Congress Care heb ik ook niet getwijfeld. In januari 2022 ben ik gestart om mij verder te ontwikkelen in deze functie doormiddel van mooie projecten zowel nationaal als internationaal. Ik krijg er energie van om samen met het projectteam aan de slag te gaan en te zorgen dat de opdrachtgever tevreden is.

Wat doet Lesley nog meer?

Om naast mijn werk te ontspannen ben ik graag creatief bezig. Zoals met het maken en opknappen van meubels. Sinds mei 2021 ben ik ook begonnen met beeldhouwen. Daarnaast ben ik dol op lekker eten en drinken, zelf koken vind ik leuk maar uiteten gaan nog leuker. Om al dat lekker eten en drinken te compenseren ben ik in mijn vrije tijd ook graag actief bezig. 

Onze teamleden staan voor u klaar. Wij zijn uw organisatiepartner voor, tijdens én na uw congres.

image-custom