background-1

Over Jolanda Hendriks

Maak kennis met Jolanda

Als projectmanager zorgt Jolanda ervoor dat opdrachtgevers geen omkijken hebben naar de logistieke organisatie van hun congres. Als vaste contactpersoon zorgt zij voor passende oplossingen voor logistieke vraagstukken. De opdrachtgever kan hierdoor focussen op de inhoud. 

Jolanda Hendriks

Werken bij Congress Care

Jolanda krijgt energie van het ontzorgen van de opdrachtgever door de logistieke organisatie op zich te nemen met als resultaat het neerzetten van mooie, gewaardeerde congressen. Het leuke aan dit werk is de afwisseling in het samenwerken met verschillende projectteams en de congrescommissies, het tegelijkertijd werken aan verschillende projecten in verschillende stadia en de beloning van het draaien van de congresdagen zelf. Het bouwen aan duurzame relaties en ieder jaar weer proberen te opdrachtgever te overtreffen is een dankbare bijverdienste.

Wat doet Jolanda nog meer?

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vrienden, kinderen en de hond. Heerlijk een drankje doen in de stad of naar zee uitwaaien. Mijn grote passie is wielrennen in combinatie met reizen. Ieder jaar daag ik mezelf weer uit met een uitdagende beklimming. Verder luister ik graag naar live muziek en duik af en toe een boek in.

Onze teamleden staan voor u klaar. Wij zijn uw organisatiepartner voor, tijdens én na uw congres.

image-custom