background-1

Over Debbie Schuurmans

Maak kennis met Debbie

Als projectdirecteur binnen Congress Care is Debbie een belangrijk aanspreekpunt. Met (potentiële) opdrachtgevers bespreekt zij de wensen en de mogelijkheden. Adviseert zij daar waar gevraagd over diverse facetten, brengt ze het financiële plaatje in kaart en werkt zij samen met haar projectteam aan een verbluffend eindresultaat. Een lange termijn relatie is wat zij voor ogen heeft!

debbie

Werken bij Congress Care

“Congress Care is hét toonaangevende congresbureau dat sinds 1997 specialist is in het organiseren van (internationale) medisch wetenschappelijke bijeenkomsten.”

Bovenstaande tekst triggerde mij in 2014 om te solliciteren. Nadat ik mijn studie Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen had afgerond en ervaring had opgedaan binnen het ziekenhuiswezen op de afdeling Communicatie wist ik dat mijn organisatietalent verder wilde ontwikkelen. Waar anders dan bij een toonaangevend congresbureau, gespecialiseerd in (internationale) en medisch wetenschappelijke bijeenkomsten? Tot op de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van. Werken bij Congress Care biedt elke dag nieuwe uitdagingen. Niet alleen op inhoudelijk vlak, maar ook op persoonlijk vlak. Zo begon ik in 2014 als project assistent en ben ik vandaag de dag projectdirecteur. Ik hoop nog vele jaren van waardevolle bijdrage te mogen zijn voor de organisatie!

Wat doet Debbie nog meer?

Met een partner als chef kok en woonachtig in de omgeving van het bourgondische ’s-Hertogenbosch kun je me dag en nacht wakker maken voor lekker eten en gezelligheid met vrienden. Daarnaast haal ik veel plezier uit de tijd die ik samen doorbreng met mijn zoontjes en familie!

Uw congres is onze zorg. Onze teamleden staan voor u klaar!

image-custom