Virtueel 27e NVPO Congres

Gepersonaliseerde kankerzorg: van ‘one size fits all’ naar ‘which size fits who’

Op vrijdag 19 maart 2021 vindt alweer de 27e editie plaats van het NVPO Congres. Ook in 2021 is er gekozen voor een virtuele bijeenkomst, dit vanwege de onzekerheiden rondom COVID-19 en de positieve reacties op het virtuele congres in 2020!

De klinische- en psychosociale oncologische zorg wordt steeds vaker op maat gemaakt aangeboden. Iedere patiënt is ten slotte uniek. Tijdens dit congres zullen de nieuwste inzichten op het gebied van gepersonaliseerde kankerzorg worden gepresenteerd. Het thema van het congres is “Gepersonaliseerde kankerzorg: van ‘one size fits all’ naar ‘which size fits who’’. Het jaarlijkse NVPO-congres zal vergelijkbaar met de vorige editie online plaatsvinden. Het congres zal bestaan uit een plenair ochtendprogramma en voor de liefhebbers, tegen aanvullende betaling, verdiepende online workshops in het middagprogramma.

De online deuren van dit congres zijn geopend voor alle psychologen, maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers, verpleegkundigen, (para)medici, onderzoekers, beleidsmakers of anderen die werkzaam zijn in zorg, onderzoek of beleid voor patiënten met kanker. U kunt zich inschrijven voor deelname aan het congres. Kijk voor nadere informatie en het uitgebreide programma op onze website: www.nvpo.nl

Accreditatie wordt aangevraagd bij: Federatie van Gezondheidszorgpsychologen & Psychotherapeuten (FGzPT), Landelijke Vereniging van Eerstelijnspsychologen (NIP), Vereniging van Geestelijk Verzorgers in Zorginstellingen (VGVZ), Verpleegkundige en verzorgende (V&VN) en het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR)

 

Virtueel 27e NVPO Congres
19 maart 2021

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone