Vaatdagen 2020

Graag willen wij u op de hoogte brengen over de ontwikkelingen rondom het COVID-19/ Coronavirus en de Vaatdagen 2020. Hoewel de autoriteiten ons tot op heden niet verplicht hebben het congres te annuleren maken we ons uiteraard zorgen over de situatie in Nederland.

Daarbij heeft de FMS geadviseerd om evenementen tot en met 10 april te annuleren. Derhalve zien wij ons helaas genoodzaakt de Vaatdagen van 6 en 7 april uit te stellen.

Onze prioriteit is om de veiligheid van alle sprekers, deelnemers en andere betrokkenen te waarborgen. Wij volgen hierbij de richtlijnen van de verschillende instanties en ook het daarop gebaseerde beleid van de ziekenhuizen.

De Vaatdagen worden verplaatst naar maandag 29 en dinsdag 30 juni in NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout. We zijn ons bewust van de ongemakken die uitstel van de Vaatdagen kan veroorzaken en vragen hiervoor uw begrip.

We zullen uw huidige registratie voor de Vaatdagen omboeken naar 29 en 30 juni. Indien u via de website van de Vaatdagen een hotelkamer voor de vaatdagen in het NH leeuwenhorst heeft geboekt zal ook deze reservering omgeboekt worden.

Indien u op deze nieuwe datum niet in de gelegenheid bent om het congres bij te wonen heeft u recht op volledige restitutie van uw congresinschrijving en evt. hotelovernachting indien geboekt via de website van de Vaatdagen. Heeft u niet via de website van de Vaatdagen geboekt of een ander hotel gereserveerd dan bent u zelf verantwoordelijk voor het annuleren van de reservering en voor het maken van een nieuwe reservering.

Annuleringen dienen uiterlijk 25 maart bij ons binnen te zijn. Na deze datum kunnen wij niets meer uitkeren.

 

Met vriendelijke groet mede namens de congrescommissie,

Daniel van den Heuvel (Voorzitter Vaatdagen 2020)

Vaatdagen 2020
29 - 30 juni 2020

Aanmelden

© Copyright 2020 - Congress Care - Website door Newstaed