Radiologische Interventie dag Nederland 2017 (RIDN)

Interventieradiologie is een volwassen vak en bij een volwassen vak hoort ook professionele na- en bijscholing. Ook wordt steeds duidelijker dat interventie radiologie een vak is dat je samen in een team moet doen, hierbij spelen de artsen en de laboranten samen een essentiële rol.

De gespecialiseerde interventie laborant wordt in steeds meer ziekenhuizen gezien. In sommige ziekenhuizen verrichten laboranten en physician assistants zelf ingrepen. Om de kwaliteit van het team te onderhouden is specifieke wetenschappelijke informatie voor deze doelgroep van belang.

De RIDN 2017 is bedoeld voor het hele interventieteam en zal net als bij de zeer succesvolle eerdere edities sessies bevatten voor alle leden van het team, parallel en gemeenschappelijk. Er zullen vooral onderwerpen worden behandeld die niet op andere bijeenkomsten in Nederland worden behandeld of die zeer specifiek zijn voor de interventieradiologie. De RIDN is ook een uitstekende mogelijkheid om de collega’s van de andere interventieteams te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Er is ruime gelegenheid om op de technische expositie kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen.

Op donderdag 12 januari 2017, voorafgaande aan de RIDN vinden een tweetal masterclasses plaats, waar radiologen, vaatchirurgen, fellows, physician assistants en radiologische interventielaboranten zich beperkt voor kunnen inschrijven. Het maximum aantal deelnemers is 20 per masterclass.

Schrijf u dus snel in!

Wij hopen u allen weer op 12 en 13 januari 2017 te ontmoeten tijdens de RIDN in Ede.
Hans van Overhagen // Jim Reekers // Herman Schuttevaer

Meer informatie over het programma kunt u terugvinden op de website www.ridn.nl!

Radiologische Interventie dag Nederland 2017 (RIDN)
12 - 13 januari 2017

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone