NVvK & VMBZ Voorjaarscongres

Beste mondzorgverlener,

De congrescommissie van de VMBZ en NVvK heet u van harte welkom op het voorjaarscongres 2022. In deze editie van het voorjaarscongres wil de congrescommissie graag ingaan op technische aspecten die komen kijken binnen de mondzorg op het gebied van kinderen, angst en gehandicaptenzorg. Vandaar de titel van dit congres; ‘Technische Hoog(s)tandjes!”.

Hierbij moet u denken aan de technische aspecten met betrekking tot het communiceren met verschillende patiëntengroepen, maar ook aan de behandeling van ‘diepe cariës’ in het melkgebit en de technische vervaardiging van etsbruggen. Daarnaast zal er gekeken worden naar specifieke afwijkingen die om een andere ‘technische aanpak’ vragen.  Afwijkingen die wij niet dagelijks in te praktijk tegenkomen, maar wel degelijk invloed hebben op onze behandeling als deze zich voordoen.  Denk hierbij aan het Ehlers Danlos syndroom, OSAS en patiënten met SOLK-klachten.

Graag nemen wij jullie mee met de nieuwste technieken omtrent het geven van anesthesie. Op dit moment is er een project gaande, het FAINT project, waar waarschijnlijk voor ons als mondzorgverleners ook een toekomst in zit. Met deze combinatie van wetenschappelijke plenaire en verdiepingslezingen, hopen wij dat het wederom een geslaagd congres gaat worden.

De commissie wenst u een plezierig en leerzaam congres toe.

Namens congrescommissie,

Armanda Boonstra Mariëtte Schorfhaar
Cecile Ooms Marjolein van Stiphout
Emie Veldt Roelien Feenstra
Evelien Hoedemaker Sandra Strampel
Karin van Nes Sofie Schroë
  • Congres website Bezoek website
  • Wanneer 14 mei 2022
  • Waar Sportcentrum Papendal, Papendallaan, Arnhem, Nederland
  • Categorie

NVvK & VMBZ Voorjaarscongres
14 mei 2022

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone