NVPO Congres

Graag zien wij u weer op het 29e congres van de Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO) in Hogeschool Domstad te Utrecht. Het congres vindt plaats op vrijdag 17 maart 2023.

Tijdens het jaarlijkse NVPO-congres worden bezoekers op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg, onderzoek en beleid binnen de psychosociale oncologie. De deuren zijn geopend voor alle psychologen, maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers, verpleegkundigen, (para)medici, onderzoekers, beleidsmakers of anderen die werkzaam zijn in zorg, onderzoek of beleid voor patiënten met kanker.

De diagnose kanker treft niet alleen de patiënt, maar ook de partner, kinderen en familieleden. Na de diagnose of gedurende behandelingen hebben naasten hebben vaak het gevoel dat ze sterk moeten blijven om hun geliefde te kunnen steunen. Maar gevoelens van verdriet, angst of machteloosheid kunnen ook daarna nog de kop opsteken. Het blijft voor naasten vaak een enorme drempel om psychosociale hulp te zoeken. Het 29ste congres staat daarom in het teken staan van ‘Kanker heb je samen: impact op en zorg voor naasten’. De uitdagingen rondom dit thema worden tijdens het congres door verschillende sprekers besproken en worden er praktische handvatten uitgereikt over hoe zorgprofessionals alert kunnen zijn op psychosociale problemen en hoe hier mee om te gaan.

Het verdere programma kunt u vinden op: Programma

Wilt u direct inschrijven? Dat kan ook via: Registreren

  • Congres website Bezoek website
  • Wanneer 17 maart 2023
  • Waar Cursus- en vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat, Utrecht, Nederland
  • Categorie

NVPO Congres
17 maart 2023

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone