NVMO POST-ESMO

Jaarlijks ontmoeten we elkaar in een mooie stad om met elkaar in gesprek te gaan over onderwerpen die ons in de oncologie raken tijdens de NVMO Nederlandse Avond ESMO.

Vanwege de huidige situatie rondom COVID-19 vindt de ESMO dit jaar virtueel plaats en reizen we niet af naar één van de mooie steden in Europa voor o.a. het traditionele NVMO lagerhuisdebat tijdens ESMO.

Tijdens deze NVMO Post-ESMO, zullen een aantal Nederlandse experts graag met u de highlights bespreken. Deze lezingen wisselen we af met interactieve sessies en plenaire discussie, om e.e.a. verder te duiden voor de Nederlandse situatie en uw spreekkamer.

De NVMO Post-ESMO staat gepland op donderdagmiddag 8 oktober. De bijeenkomst zal ter plekke te volgen zijn voor een beperkt aantal deelnemers. Daarnaast zal de bijeenkomst volledig digitaal te volgen zijn en kan ook de kijker thuis deelnemen aan de discussies.

Meer informatie over het programma, locatie en overige praktische informatie volgt op korte termijn. Reserveert u de datum alvast in uw agenda?

NVMO POST-ESMO
8 oktober 2020

Aanmelden

© Copyright 2020 - Congress Care - Website door Newstaed