Geriatriedagen 2020

Beste collega’s

Zoals ieder jaar vindt in februari het wetenschappelijk congres De Geriatriedagen plaats. Het congres is dé ontmoetingsplek voor professionals die zich inzetten voor kwalitatief hoogstaande geriatrische zorg. Uniek voor de Geriatriedagen is dat het een multidisciplinair congres is. Zo zullen er tijdens de plenaire sessies sprekers zijn vanuit verschillende disciplines. We zijn er trots op dat we dr. Andrew Clegg, vanuit Bradford, Groot Brittannië, bereid hebben gevonden om te spreken over een nieuwe manier van denken in de geriatrie: ‘From Frailty to Resilience’ (van kwetsbaarheid naar weerbaarheid). Tjasse Bruintjes, KNOarts in Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn, zal spreken over duizeligheid bij ouderen. Sandra Zwakhalen, hoogleraar verplegingswetenschap aan de Universiteit Maastricht, zal ons meer vertellen over ouderen in de wijk en Cindy Veenhof, hoogleraar fysiotherapie aan het UMC Utrecht/hogeschool Utrecht, zal een presentatie houden; met technologie de patiënt in beweging?

Het belooft dus weer een divers programma te worden. Hebt u onderzoek gedaan en wilt u ditpresenteren in de vorm van een poster of mondelinge presentatie, dan zien wij uw abstract graagtegemoet. Wilt u kennis of initiatieven delen met uw collega’s in den lande door middel van eenminisymposium of workshop, meldt u vooral aan.

De leden van de congrescommissie hopen u te ontmoeten op 6 en 7 februari 2020 in ’s Hertogenbosch! Voor meer informatie zie de congreswebsite: www.geriatriedagen.nl

Clara Drenth-van Maanen, voorzitter
Hans Drenth, vice-voorzitter

Geriatriedagen 2020
6 - 7 februari 2020

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone