Congrestival | Richtlijnen in de wijk: vier mee, praat mee, doe mee!


Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief!

 

Op donderdag 18 april 2024 vindt Congrestival Richtlijnen in de wijk: vier mee, praat mee, doe mee! plaats.

Een leerzame en feestelijke dag waarin het delen van kennis over richtlijnen en het gebruik daarvan in de praktijk centraal staan. Meer informatie over het programma en over hoe je je kunt aanmelden, volgt binnenkort.  Mis het niet en zet Congrestival: Richtlijnen in de wijk alvast in je agenda!

Wij doen een oproep aan jullie: verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten uit de wijk (zowel leden als niet-leden)! Om samen te vieren wat er tot stand is gebracht, mee te praten over de inhoud van jullie vak, en mee te doen aan de ontwikkeling en implementatie van kwaliteitstandaarden. Nu en in de toekomst.

Met het overkoepelende thema ‘Richtlijnen in de wijk: vier mee, praat mee, doe mee!’ wordt de dag verder vorm gegeven met een praktijkgericht programma in een echte ‘festivalsfeer’.

De festivalsfeer komt terug in een marktplaats, waarbij een grote verscheidenheid aan aanbod te vinden is. Te denken valt aan enerzijds stands met innovatieve technologieën en verschillende implementatieproducten en anderzijds stands waar bijvoorbeeld implementatiecoaches en ambassadeurs in gesprek gaan met jou.

Locatie
De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort
Website: De Rijtuigenloods

 

  • Wanneer 18 april 2024
  • Waar De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein, Amersfoort, Nederland
  • Categorie

Congrestival | Richtlijnen in de wijk: vier mee, praat mee, doe mee!
18 april 2024

Aanmelden

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone