34e LVO Congresdag

34e LVO Congresdag: “De Nieuwe Wereld!” wordt webinar

Beste deelnemers van het LVO Congres,

Hierbij willen wij u graag informeren, dat het 34e LVO Congres ‘De Nieuwe Wereld’ (donderdag 25 november 2021), wél doorgaat, echter zonder congresdeelnemers op locatie maar in de vorm van een webinar. De LVO heeft deze beslissing genomen op basis van de recente COVID-19 ontwikkelingen.

Al geregistreerd?
Uw registratie wordt omgezet naar online deelname. Het verschil in betaalde registratiekosten voor fysieke aanwezigheid zal automatisch gerestitueerd worden op het rekeningnummer dat bij de inschrijving is gebruikt. Wanneer u niet wilt deelnemen, dient u uw deelname te annuleren door te mailen naar registrations@congresscare.com vóór maandag 22 november. Het gehele bedrag wordt dan terugbetaald. Na deze datum is restitutie niet meer mogelijk.

Nog niet geregistreerd?
De nieuwe tarieven voor online deelname zijn:
Leden LVO EUR 50,00,-
Niet-leden EUR 75,00,-

Registeren kan via deze link

Wij zullen u voorafgaand het congres via een aparte e-mail informeren over uw logingegevens voor de livestream. Wanneer u de logingegevens niet heeft ontvangen voor 23 november stuurt u een e-mail naar het congressecretariaat.

Mocht u enige hinder ervaren? Excuses voor eventueel ongemak, maar we rekenen op uw begrip en we zien u graag op donderdag 25 november via de livestream!

34e LVO Congresdag
25 november 2021

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone