background-1

Over Bjorn van der Wal

Maak kennis met Bjorn

Als Project Assistent binnen Congress Care ondersteunt Bjorn de Project Manager binnen verschillende facetten. Dit is uiteenlopend tot het bouwen van een registratiemodule, website, app, brainstorm, oplossen- en communiceren met de deelnemers tot het ondersteunen van een congres op locatie.

Naast ondersteuning staat hij altijd open om ideeën te delen over een marketingstrategie en het toevoegen van een stukje creativiteit aan een meeting.

bjorn

Werken bij Congress Care

Vooraf- en tijdens mijn studie International Event Management in Breda wist ik al snel dat ik geïnteresseerd was in de organisatie van zakelijke evenementen. Na een korte tijd toch gewerkt te hebben in de recreatie-evenementen, is de stap snel gezet om het team van Congress Care te gaan versterken sinds juli 2021.

Als Project Assistent spreekt het mij erg aan om betrokken te zijn in meerdere projecten tegelijk. Je hebt hierdoor de ‘vrijheid’ je eigen planning in te delen en een enorme diversiteit aan ondersteuning te bieden op de achtergrond en live tijdens de congressen.

Wat doet Bjorn nog meer?

Naast het ontdekken van de leuke collega’s, opdrachtgevers en Congress Care zelf, zit ik in mijn vrije tijd niet graag stil. Zo:

  • Hockey ik in een erg gezellig team
  • Probeer 1-3 keer in de week te hardlopen
  • Roadtrip ik graag de wereld over om andere culturen te ontdekken
  • Borrel & kook met vrienden onder het genot van een lekkere witte wijn
  • En onderneem ik via mijn eigen bedrijf in de evenementenwereld

Congresorganisatie is onze passie. Onze teamleden staan voor u klaar!

image-custom