Congress Care breidt Management Team uit!

Laatste update: 23 mei 2023
Debbie Schuurmans

In vervolg op de benoeming van Pepijn Klerkx, CEO en Roderick Mulder, CFO, in januari 2021, versterkt Congress Care ook haar dagelijkse leiding. Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat we Debbie Schuurmans vanaf 1 april 2022 mogen toevoegen als Project Director aan ons Management Team.

Afgelopen jaar, hebben de oprichters Rob Zikkenheimer en Jacqueline van der Meer een deel van hun taken over gedragen aan de nieuwe mede-eigenaren. Zij zijn nog volop betrokken bij het bedrijf, maar bouwen rustig aan af. In februari van dit jaar hebben we het 25-jarig jubileum van Congress Care mogen vieren. Helemaal nu de oprichters die mijlpaal hebben mogen meemaken, kunnen zij met een gerust hart de dagelijkse leiding overdragen.

DAGELIJKSE LEIDING
De dagelijkse leiding is vanaf april 2022 in handen van Pepijn Klerkx, Roderick Mulder en Debbie Schuurmans. Met deze nieuwe MT samenstelling, zal Congress Care haar continue groei optimaal kunnen blijven realiseren.

NIEUWE MANIER VAN SAMENKOMEN
De toevoeging van Debbie aan het MT, stelt ons in staat om onze nieuwe en bestaande klanten nóg beter te kunnen (blijven) bedienen. De huidige trends laten zien, dat congressen niet simpelweg meer bestaan uit live bijeenkomsten op één locatie, maar ook hybride of volledig online kunnen zijn. Dit vergt kennis en kunde van een Professional Congress Organiser (PCO). Steeds vaker werken we samen met onze opdrachtgevers verschillende vormen uit, met hierin een combinatie van fysieke en digitale onderdelen van een congres.

WIE IS DEBBIE SCHUURMANS?
Debbie Schuurmans heeft de studie Communicatie Management gevolgd. Na een carrière als bouwcoördinator en management assistent in de gezondheidszorg, is zij in 2014 gestart bij Congress Care, eerst als project assistent, vervolgens als project manager.

OVER CONGRESS CARE
Congress Care is hét toonaangevende congresbureau dat sinds 1997 specialist is in het organiseren van face to face en online (internationale) medisch wetenschappelijke bijeenkomsten. Wij realiseren, met ons team van 18 medewerkers, bijzondere congressen en symposia voor wetenschappelijke verenigingen, medisch/farmaceutische bedrijven, (para)-medisch specialisten en tandartsen.