Symposium DRCP (Dutch rare Cancer Platform)

Experts op het gebied van zorg voor patiënten met een zeldzame vorm van kanker hebben het initiatief genomen voor het Dutch Rare Cancer Platform (DRCP). Begin dit jaar vond de eerste bijeenkomst plaats. Het doel van dit netwerk voor zorgprofessionals gespecialiseerd in een zeldzame vorm van kanker is om de behandeling voor patiënten met een zeldzame vorm van kanker te verbeteren. De aanleiding voor de oprichting is het rapport ‘Kankerzorg in beeld: zeldzame kanker’, waaruit bleek dat de overleving van patiënten met een zeldzame vorm van kanker amper is gestegen.

Op maandag 1 maart 2021 organiseert het platform een symposium. Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt en zal de inschrijving openen.

Gedurende de komende periode houden wij de ontwikkelingen rondom COVID-19 goed in de gaten. Mochten er wijzigingen optreden die van invloed zijn voor uw deelname aan deze bijeenkomst brengen wij u via de mail en onze website op de hoogte. Uiteraard nemen wij in de voorbereiding en tijdens de bijeenkomst de richtlijnen van het RIVM in acht.  

Hans Gelderblom Internist-oncoloog, LUMC
Katrien Grünberg Patholoog, Radboudumc
Carla van Herpen Internist-oncoloog, Radboudumc (voorzitter DRCP)
Annemiek Kwast Adviseur, IKNL
Marga Schrieks Projectleider, patiëntenplatform zeldzame kankers, NFK 

 

Klik hier voor meer informatie over het DRCP.

Symposium DRCP (Dutch rare Cancer Platform)
1 maart 2021

Aanmelden

© Copyright 2021 - Congress Care - Website door Lemone