Sandra van Hoeckel

Als project manager zorgt Sandra ervoor dat opdrachtgevers geen omkijken hebben naar de logistieke organisatie van hun congres. Als vaste contactpersoon zorgt zij voor passende oplossingen voor logistieke vraagstukken. De opdrachtgever kan hierdoor focussen op de inhoud. Op de dagen dat het congres plaats vindt is Sandra op locatie aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Werken bij Congress Care
Na mijn studie vrijetijdskunde aan de NHTV ben ik via KPN en Stichting Techniekpromotie bij Congress Care terecht gekomen. Voor mij een zeer welkome aanvulling in de verbreding van mijn werkervaring als project-/event manager.

Wat mij aanspreekt binnen Congress Care is het in teamverband werken aan projecten, van A tot Z. Met een frisse blik, ervaring uit andere branches en vooral veel zin start ik in januari 2023 bij Congress Care.

Wat doet Sandra nog meer?
Sinds 2013 mama van Gijs waar ik enorm trots op ben. Naast tijd doorbrengen met mijn kleine man, besteed ik graag tijd aan uit eten gaan, een terrasje pakken, wandelen, shoppen, stedentrips met vriendinnen en als regelmama mee naar de hockeyclub.

 Bekijk ook eens het LinkedIn profiel van Sandra!

 

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone