Certificering

Trots op erkenningen.

Om de kwaliteit van ons werk continu op een hoog peil te houden, zijn we lid van meerdere beroepsorganisaties. Een extra garantie is het internationale lidmaatschap van IAPCO (International Association of Professional Congress Organisers). Dankzij dit exclusieve lidmaatschap is Congress Care gecertificeerd als Erkend Congresbedrijf en biedt het de hoogste kwaliteit in dienstverlening.

Alle projectmanagers zijn vakkundig en scholen zich regelmatig bij. Daarnaast werkt Congress Care met state-of -the-art congress management software waardoor alle procedures, de financiële administratie en de automatisering op het hoge internationale IAPCO niveau werkzaam zijn.

Haal meer rendement uit uw bijeenkomst

Wij begrijpen precies wat u bedoelt en maken van uw bijeenkomst een succes.

Naast de certificatie als Nederlands Erkend Congresbedrijf, Lid van het Center voor Live Communicatie (CLC-Vecta), het prefered partnerschap van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC), biedt de IAPCO accreditatie (IAPCO) van Congress Care extra zekerheid dat de organisatie van een (inter)nationaal congres bij Congress Care in goede handen is.

 

 

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone