Over ons

Congress Care: uw specialist in medisch (virtuele) congressen en symposia!

Medische professionals leven in een dynamische tijd van snelle informatie-uitwisseling, constante verandering, geavanceerde digitale technologie en veel individualisme. Groot is de behoefte aan echt contact en verbinding. Daarom geloven wij in de kracht van een goed opgezette bijeenkomst. En dan wel zo doeltreffend georganiseerd dat de meeting inspirerend, aantrekkelijk en onderscheidend is.

Haal meer rendement uit uw bijeenkomst

Wij begrijpen precies wat u bedoelt en maken van uw bijeenkomst een succes.

Congress Care is hét toonaangevende congresbureau dat sinds 1997 specialist is in het organiseren van (internationale) medisch wetenschappelijke bijeenkomsten. Wij realiseren bijzondere congressen en symposia voor wetenschappelijke verenigingen, medisch/farmaceutische bedrijven, (para-)medisch specialisten en tandartsen. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij de organisatie van bijvoorbeeld cursussen en trainingen.

Het is een hele prestatie om uw boodschap vanuit de juiste aanpak, met de juiste informatie op het juiste moment te communiceren voor het juiste publiek op de goede plek. Congress Care helpt u daar graag bij.

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone