Online SWAB Symposium

Ellis Erren

Vorige week organiseerden we het SWAB Symposium in/vanuit de Jaarbeurs Utrecht. Het auditorium in Media Plaza was het podium voor een dag met sprekers en congrescommissie op locatie aanwezig. Het symposium werd live uitgezonden met medewerking van Cygnea.

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers.

De ochtend stond in het teken van presentaties en discussies die A-teams praktische informatie gaven over hoe zij hun werkzaamheden kunnen optimaliseren. Voor de deelnemers veel inspiratie op te doen voor toekomstige activiteiten!

De ochtend werd afgesloten met speeddate sessies voor A-teamleden. Waar ben je als team trots op en voor welke mislukkingen kun je andere A-teams behoeden? De discussiegroepen vonden plaats in 25 zoomrooms. Deelnemers konden bij inschrijving aangeven welk topic de voorkeur had en hadden op de dag zelf enkel toegang tot het opgegeven topic.

In de middag ging het programma verder met presentaties rondom het thema: ‘Staphylococcus aureus infections’ Deelnemers werden actief betrokken door poll vragen, wordclouds en een interactief debat.

Een geslaagde dag met meer dan 250 deelnemers!

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone