Online congres Kanker en Leven

Ellis Erren

Tijdens de behandeling van kanker krijgen mensen met veel uiteenlopende zaken te maken die verder reiken dan alleen de focus op overleven. Zo krijgen jaarlijks ongeveer 45.000 mensen die werken de diagnose kanker. Sommige van hen willen en kunnen aan het werk blijven. Een deel van hen stopt, of pakt later de draad weer op. Hoe zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen kunnen blijven werken, dan wel goed en duurzaam terug kunnen keren naar werk? En hoe maken we dit onderwerp vanaf diagnose bespreekbaar? Tijdens het jaarlijks terugkerende congres Kanker en Leven komen dit soort vraagstukken aan bod.

Afgelopen vrijdag, 10 september 2021, vond dit congres  digitaal plaats. Een inspirerende bijeenkomst met meer dan 300 kijkers!  In samenwerking met Heuvelman Sound & Vision B.V. creëerden we een prachtig decor.

Het ochtendprogramma had veel diversiteit zoals; zang, tafelgesprekken en wetenschappelijke presentaties. Inge Diepman zorgde er als dagvoorzitter voor dat de deelnemers thuis in verbinding bleven.  Na de lunch was er tijd voor interactie, en waren er diverse werksessies waaraan men kon deelnemen.

Taskforce Cancer Surviorship Care dank voor de fijne samenwerking!

© Copyright 2021 - Congress Care - Website door Lemone