Daphne Hilgers-Jacobs

Als Sponsorship Manager zorgt Daphne ervoor dat voor de projecten waar sponsorwerving een deel van het takenpakket is,  dit onderdeel gerealiseerd wordt. Ze legt en onderhoud de contacten met de (potentiële) sponsoren. Er worden per congres sponsorpakketten gemaakt en indien de sponsor specifieke wensen heeft, kan er ook maatwerk geleverd worden. Het is belangrijk dat zowel de opdrachtgever, deelnemer als de sponsor met een goed gevoel terugkijken op een congres. Daphne gaat hiervoor ook graag in gesprek met (potentiële) sponsoren om zo goed te luisteren naar de wensen, te kijken wat de mogelijkheden zijn en tot een samenwerking te komen.

Werken bij Congress Care
In mijn laatste jaar van de MTRO heb ik stage gelopen bij Congress Care. Hier ben ik na mijn stage kunnen blijven werken als projectassistent. Destijds was ik nog jong en wilde ik zien wat er nog meer was. Maar na 6 jaar ben ik toch weer terug gekomen bij Congress Care waar ik wederom als projectassistent ben gestart en zo doorgegroeid ben naar projectmanager en uiteindelijk sponsorship manager.

De werkzaamheden lijken voor de buitenwereld zo hetzelfde maar toch is elk project anders. Elke opdrachtgever heeft andere wensen en daardoor blijf je gefocust en zoeken naar nieuwe dingen.

We hebben een relatief klein team wat al aardig wat jaren samenwerkt waardoor we goed op elkaar in gespeeld zijn en ook altijd een stapje extra voor elkaar zullen zetten. Uiteindelijk hebben we allemaal als doel dat onze opdrachtgever, deelnemer en sponsor goed kan terugkijken op een geslaagd congres.

Wat doet Daphne nog meer?
Naast het feit dat ik het erg leuk vind om te werken ben ik hier natuurlijk niet 24/7 mee bezig. Om fit en enthousiast naar mijn werk te kunnen gaan ga ik daarbuiten graag winkelen met mijn gezin, met de hond wandelen, indien het weer het toelaat bbq-en en anders lekker met de kids pizza’s bakken, fitnessen en dan ’s-Avonds een serie of potje voetbal wegkijken. In de weekenden vind ik het erg leuk om met vrienden af te spreken en dan lekker samen te kokkerellen en te borrelen.

 Bekijk ook eens het LinkedIn profiel van Daphne!

 

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone