Dutch Congress of Rehabilitation Medicine

Op 12 en 13 November 2020 organiseert de Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen het eerst Online DCRM (Dutch Congress of Rehabilitation Medicine). Het online congres zal in het Nederlands gehouden worden. Het thema dit jaar is:

‘Innovatie met impact; revalidatie in de nabije toekomst’

Innovatie is de ontwikkeling en toepassing van nieuwe ideeën en modernisering in de praktijk. Er zijn vele vormen van innovatie te vinden binnen de revalidatiegeneeskunde, zoals: robotics, virtual en augmented reality,  nieuwe behandelingen, zorg op afstand (e-health) en nieuwe manieren om zorg te organiseren. Maar hoe kun je een idee omzetten naar een innovatie? En hoe creeër je impact met jouw innovatie? En welke innovaties kan ik gebruiken tijdens mijn dagelijkse werk? Tijdens dit congres zal relevant informatie worden gedeeld en handvatten gedemontreerd voor elke fase van innovatie: van idee tot implementatie.

We nodigen revalidatieartsen, onderzoekers, medisch specialisten, en andere zorgprofessionals van harte uit om ons online te ontmoeten tijdens het DCRM 2020.

Met vriendelijke groet,

Prof. dr. Rienk Dekker

Voorzitter Commissie Wetenschap & Innovatie

Dutch Congress of Rehabilitation Medicine
12 - 13 november 2020

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone