Dermatologendagen 2016

De commissie Nascholing van de NVDV nodigt u uit voor de Dermatologendagen 2016, die op donderdag 7 en vrijdag 8 april 2016 worden georganiseerd in Hotel Papendal te Arnhem.

Voor de eerste dag, donderdag 7 april, heeft de NVED een wetenschappelijk symposium voor u samengesteld met als centraal thema de biologicals. Toepassing bij kinderen, behandeling van hidradenitis suppurativa en het melanoom, gebruik van biosimilars, economische/maatschappelijke aspecten, het zijn allemaal onderwerpen die aan bod zullen komen.

Aan het eind van de donderdagmiddag is de algemene ledenvergadering van de NVDV. Hierna zal er weer gelegenheid zijn om te ‘speeddaten’, is er een borrel en wordt er gelegenheid
geboden om gebruik te maken van enkele van de sportfaciliteiten van Papendal. ’s Avonds is er een diner gevolgd door een avondprogramma.

Het programma op vrijdag 8 april bestaat traditioneel uit een bespreking van nieuwe en vernieuwde richtlijnen. Zo ook dit jaar; op vrijdagochtend 8 april wordt de richtlijn Voedselprovocatie besproken. In de middag wordt de update van de richtlijn Vitiligo besproken waarbij met name aandacht zal worden besteed aan nieuwe behandelingen, onderzoek naar vitiligo en co-morbiditeit van vitiligo.

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen op de Dermatologendagen 2016 in Papendal.

Namens de Commissie Nascholing NVDV,

met vriendelijke groet,

Prof. dr. Menno de Rie
voorzitter

Commissies

Menno de Rie, voorzitter
Michiel Appelman
Marcel Bekkenk
Karijn Koopmans
Marcel Pasch
Annik van Rengen
Lies Rijksen (Bureau NVDV)
Joost Schalkwijk (NVED)
DirkJan Hijnen (NVED)

  • Wanneer 7 - 8 april 2016
  • Waar Hotel Papendal, Papendallaan, Westelijk van Schaarsbergen, Arnhem, Nederland
  • Categorie

Dermatologendagen 2016
7 - 8 april 2016

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone