Congres Kanker en Leven

Tijdens de behandeling van kanker krijgen mensen met veel uiteenlopende zaken te maken die verder reiken dan alleen de focus op overleven. Zo krijgen jaarlijks ongeveer 45.000 mensen die werken de diagnose kanker. Sommige van hen willen en kunnen aan het werk blijven. Een deel van hen stopt, of pakt later de draad weer op. Hoe zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen kunnen blijven werken, dan wel goed en duurzaam terug kunnen keren naar werk? En hoe maken we dit onderwerp vanaf diagnose bespreekbaar?
Praat hierover en over andere onderwerpen mee tijdens de tweede editie van het congres Kanker & Leven dat 10 september 2021 online plaatsvindt. Wij nodigen u van harte uit om aan dit congres deel te nemen. Inschrijving geeft u toegang tot de livestream en de interactieve online werksessies. Meldt u nu aan en profiteer van de vroegboekkorting tot en met 1 juli 2021!

 

DOELGROEP

Het congres is multidisciplinair, alle zorgprofessionals zijn welkom. Verpleegkundig(en) (specialisten), medisch specialisten (oncologen, radiotherapeuten e.a.), huisartsen, psychosociale zorgverle-ners (psychologen, maatschappelijk werkers e.a.), paramedici (fysiotherapeuten, diëtisten e.a.), bedrijfs- en revalidatieartsen en arbeids geneeskundigen. Ook onderzoekers, beleidsmakers, vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit congres.

ORGANISATIE

IKNL en NFK namens de Taskforce Cancer Survivorship Care: een landelijk samenwerkingsverband waarin professionals, onderzoekers, beleidsmakers en patiëntenorganisaties hun krachten en expertise bundelen, om passende zorg voor mensen die leven met en na kanker mogelijk te maken. In samenwerking met Congress Care en Heuvelman Sound & Vision.

ACCREDITATIE

V&VN is aangevraagd
ABAN is aangevraagd
KNGF is aangevraagd
VSR is aangevraagd
ADAP is aangevraagd
NIP is aangevraagd

KOSTEN 
€ 125 met vroegboekkorting tot en met 1 juli 2021. Vanaf 2 juli zijn de kosten € 140.

Annuleringsvoorwaarden: Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering vóór 9 augustus 2021 vindt restitutie plaats onder aftrek van € 35,- administratiekosten. Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden.

  • Congres website Bezoek website
  • Wanneer 10 september 2021
  • Waar Nederland
  • Categorie

Congres Kanker en Leven
10 september 2021

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone