Virtueel Borstkanker Behandeling Beter symposium 2020 (BBB-2020)

download programma 

Interactieve Live Stream: 11e Borstkanker Behandeling Beter symposium

Wat een bijzonder jaar is het geweest, en is het nog steeds, voor ons allemaal, artsen en verpleegkundigen, maar ook voor Congress Care, onze sponsoren, en  LantarenVenster.

Mede namens de symposiumcommissie nodigen wij u van harte uit voor het 11e Rotterdamse Borstkanker Symposium dat volledig digitaal plaats zal vinden op donderdag 15 oktober 2020.

We hebben hard gewerkt aan een programma dat we via een live stream (inclusief de mogelijkheid tot het stellen van vragen) met u zullen delen. Uiteraard laten wij ons niet uit het veld slaan door restricties, we passen ons zo goed mogelijk aan. Het ‘BBB’ is na 10 jaar niet meer weg te denken uit de congresagenda en daar zijn we trots op. We voelen het als onze verplichting en hebben er veel plezier in om het te organiseren.

Onze commissie heeft zich afgevraagd of er behoefte is aan een symposium zonder koffie, fysieke ontmoetingen en een heerlijk buffet. Begrijp ons goed: ook wij missen de jeu die ons congres ons ieder jaar brengt, het zal nu efficiënter en feitelijker zijn, het is niet anders. Onze patiënten verdienen het dat wij al onze nieuwe inzichten delen en al onze vragen die altijd tijdens het MDO opkomen beantwoorden. Komt allen inloggen!

Geen data over Covid-19 of IKNL statistieken, daar zijn andere symposia voor. Van ons krijgt u dit jaar antwoord op basale vragen bij het MDO in de eerste sessie.

Vervolgens de wel bekende onderzoekerssessie waarbij een 6-tal onderzoekers u kort zal meenemen in hun onderzoek en resultaten; altijd een zeer gewaardeerd programma onderdeel.

We hadden een debat sessie gepland maar die houdt u tegoed voor volgend jaar, de derde sessie bevat 2 onderwerpen respectievelijk over voeding en plastische chirurgie,

Tijdens ons diner staat mogelijk de microfoon even uit. Dan, de toekomst. Sessie 4 neemt u mee in mogelijkheden die wij voorzien. Maar ook wij weten niet hoe de wereld er volgend jaar uit ziet, hopelijk heffen we in 2021 weer als vanouds het glas in Rotterdam.

Meld u aan, schrijf u in, krijg uw hoognodige punten! En luister naar een bevlogen club mensen die u ook mist.

Met vriendelijke groet,
Namens de symposiumcommissie,
Titia Lans en Marian Menke

Doelgroep
Het programma is bedoeld voor medisch oncologen, chirurgisch oncologen, radiotherapeuten, pathologen, radiologen, klinisch genetica, research- en oncologieverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en physician assistants.

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd bij:
Nederlandse Internisten Vereniging (NIV)
Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH)
Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
Nederlandse Vereniging voor Radiotherapie en Oncologie (NVRO)
Nederlandse Vereniging voor Radiologie (NVvR)
Nederlandse Vereniging voor Pathologie (NVVP)
Accreditatiebureau Verpleegkundige Specialisten Register (VSR)
Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals
Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA)

Inschrijving
U kunt zich inschrijven via de button bovenaan deze pagina.
Kosten voor de inschrijving bedragen EUR 95.

Organiserend comité
Dr. T. Lans (Titia)
Dr. E. Luiten (Ernest)
Dr. M. Menke (Marian)
Dr. A. Jager (Agnes)
Dr. M. Bos (Monique)
Dr. L. Koppert (Linetta)
Drs. M. Immink (Marcelle)

Virtueel Borstkanker Behandeling Beter symposium 2020 (BBB-2020)
15 oktober 2020

Aanmelden

© Copyright 2020 - Congress Care - Website door Newstaed