Amsterdam

4th Dutch Breast Surgeons Course

Geachte collegae mammachirurgen,

Mede namens de NVCO-werkgroep Mammachirurgie nodigen wij u van harte uit voor de 4e Dutch Breast Surgeons Course, donderdag 26 januari 2017 in VolksHotel aan de Wibautstraat te Amsterdam. De locatie is gewijzigd  vanwege het aansluitende ECCO-congres in de RAI. De aansluitende ECCO-vrijdag heeft een interessant mammachirurgisch programma georganiseerd door de ESSO. Echter, ook deze voormalige Volkskrant -redactie is een omgeving die voldoende ruimte biedt voor inspiratie en reflectie. Wij hopen u dan ook wederom te mogen begroeten om de laatste ontwikkelingen en ervaringen op het wetenschappelijk gebied van de mammachirurgie met elkaar in een informele en ongedwongen sfeer te kunnen delen.

Gezien de aansluiting met het ECCO-congres, bestrijkt de Course dit jaar slechts een dag. Derhalve is gekozen voor hot topics en aansprekende sprekers. Een tipje van de sluier. Zo gaat Philip Poortmans in discussie met een medisch oncoloog aangaande de discussie: ”Is de opbrengst van radiotherapie mamma even groot als van hormonale therapie?”. Verder gaat Gabe Sonke ons bijpraten over de “New targets” in het kader van systemische therapie en gaat Emiel Rutgers de Mindact-studie toelichten. Voor de sessie “Van eigen bodem” zijn we op zoek naar mooie posters en presentaties van Nederlands werk van het afgelopen jaar. Aangezien we dit specifiek als een Course wensen te organiseren in plaats van het klassieke congres zullen wij u wederom ruim voor het congres literatuur toesturen. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk borrel en diner, waarvoor u apart dient in te schrijven.

De goede zaken van voorgaande jaren zoals de ontbijtsessie en de workshops hopen we in het lustrumjaar 2018 weer op te kunnen pakken. Desalniettemin, hopen wij van harte u op 26 januari te mogen begroeten.

Meer informatie is beschikbaar op de congreswebsite: www.dbsc-amsterdam.org

Amsterdam

4th Dutch Breast Surgeons Course
26 januari 2017

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone