34e LVO Congres

Komend jaar organiseert de LVO vanwege COVID-19 haar congres online en op een avond, namelijk donderdag 11 maart 2021. Gezien de maatregelen die de regering heeft genomen met de anderhalve-metermaatschappij is het niet mogelijk het LVO-congres te organiseren zoals de 33 voorgaande jaren.

De congrescommissie heeft al een mooi en boeiend programma samengesteld, een programma wat ook heel goed via een webinar online gevolgd kan worden. Het congresbureau waar de LVO mee samen werkt, Congress Care, heeft in de afgelopen maanden al veel van deze webinars verzorgd. Met groot succes.Uiteraard zal de LVO iedereen steeds op de hoogte houden met nieuws over de inschrijving, op welke manier er kan worden ingelogd, wat de tijden zullen zijn en natuurlijk het programma. Het thema van deze dag is : ”Andere tijden- De Groene OK”.

In de hoop dat er in de loop van het komende jaar een vaccin is en we weer lijfelijk met meer personen samen kunnen komen, gaan we in het najaar van het volgende jaar een eendaags congres organiseren op 25 november 2021. De locatie voor deze bijeenkomst worden tijdig bekend worden gemaakt!

34e LVO Congres
11 maart 2021

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone