Congress Care verwelkomt 3 nieuwe collega’s!

Ellis Erren

Mijn naam is Bjorn van der Wal en sinds deze maand één van de nieuwe Project Assistenten binnen Congress Care. Ik ben opgegroeid en momenteel woonachtig in de gemeente Maasdriel, het plaatsje Rossum.
Met een achtergrond in de organisatie van vrijetijdsevenementen, online marketing  en een studie event management voorzie ik een sterke toevoeging als ‘nieuwe’ conceptdenker voor de bijeenkomsten van Congress Care.

Ik heb ontzettend veel zin om de komende projecten te ondersteunen en de bijeenkomsten van Congress Care te ontdekken in deze nieuwe uitdaging!

 

Mijn naam is Loes Staal, een van de nieuwe projectassistenten bij Congress Care. Een klein kwartier rijden vanaf Congress Care en ik ben thuis! Ik kom namelijk uit Geffen, waar ik al mijn hele leven woon.

Ik ben op 1 juli afgestudeerd aan de studie Leisure & Events Management en kan niet wachten om de opgedane kennis uit deze studie, zowel theorie als praktijk, toe te passen binnen Congress Care. Het regelen van verschillende facetten, het toewerken naar een deadline en het sparren met collega’s en opdrachtgevers motiveert mij enorm! Het moment dat alles op zijn plek valt op de dag van het congres, geeft mij dan ook veel energie.
Verder ben ik een echt familiemens, een enorme dierenliefhebber, train ik agility met mijn hond en bezoek ik graag verschillende attractie- & themaparken.

Ik kijk uit naar een leerzame en uitdagende tijd bij Congress Care. Tot snel!

 

Mijn naam is Caroline Murre en ik ben woonachtig in Den Bosch. Op 1 juli 2021 ben ik gestart als projectmanager bij Congress Care.

Ik heb al vele congressen en evenementen georganiseerd voor o.a.: Jaarbeurs Utrecht, de Rabobank en Universiteit Leiden. Ik geniet er enorm van om congressen in goede banen te leiden/coördineren. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met: hardlopen, tennis, wielrennen en het bakken van taarten. Ook reis ik graag: backpacken naar verre oorden, stedentrips of wintersport. Hiernaast fiets ik mee voor het Fietsmaatjes project.

Ik heb veel zin om als projectmanager congressen te gaan organiseren met een hecht en professioneel team!

© Copyright 2023 - Congress Care - Website door Lemone