Congress Care stelt graag aan u voor… Alisiya Miadzvedzeva

Eind november hebben wij onze nieuwe collega Alisiya Miadzvedzeva welkom mogen heten bij Congress Care. Zij is inmiddels gestart als project-assistent. Zij stelt zich hieronder graag aan u voor. We wensen Alisiya heel veel succes en plezier in haar nieuwe functie en hopen op nog vele jaren van prettige samenwerking!

Team Congress Care

Mijn naam is Alisiya Miadzvedzeva en ik ben sinds november 2018 werkzaam als project-assistent bij Congress Care. Ik ben geboren in Wit-Rusland en ben op mijn zeventiende verhuisd naar Nederland. In Nederland heb ik de opleiding Front Office Management gevolgd aan het Cingel Collega in Breda. Nadat ik mijn MBO had afgerond, wilde ik mij verder ontwikkelen op het gebied van Events. Dus ik besloot de opleiding International Leisure and Events management te gaan volgen aan de Universiteit van Breda.

In mijn vrije tijd heb ik mij altijd bezig gehouden met synchroon schaatsen. Vanaf mijn zesde ben ik hiermee begonnen en heb ik meegedaan aan diverse internationale wedstrijden op topsportniveau. Sinds 2012 ben ik coach van synchroon schaatsteam “Sky” in Tilburg. Het synchroon schaatsen heeft mij gemaakt zoals ik nu ben, namelijk veel doorzettingsvermogen en doelgericht.

Ik denk dan ook dat mijn achtergrond een goede basis is om de functie binnen Congress Care goed te kunnen uitvoeren. Verder waardeer ik alle hulp en kennisoverdracht van mijn collega’s. Elke dag leer ik weer veel en ik vind het buitengewoon interessant. Ik ben Congress Care zeer dankbaar dat ze mij deze kans hebben gegeven!

© Copyright 2019 - Congress Care - Website door Newstaed